Google traductor

Cap de setmana a Hamburg

Ajuntament
Ciutat i llac
Aquest cap de setmana hem estat a Hamburg, visitant la Laura i la seva família. Per viatjar des de Berlin a Hamburg vam anar en cotxe: hi ha una web on la gent que va en cotxe entre ciutats posa quin recorregut fa i quanta gent hi cap al seu vehicle. Llavors t'hi apuntes i quedes amb la persona. La gent ho fa per compartir despeses de gasolina: és molt més barat que el tren, i funciona de forma molt efectiva.

Mercat del peix
Port
El primer dia vam visitar el centre i els llacs del riu Elba en el seu pas per la ciutat. També vam fer una barbacoa en un parc, i vam pujar al Planetari per observar una panoràmica de tota la ciutat des de dalt.

Laura i jo
Arc de St. Martí
A la nit vam anar a sopar i a fer una volta al barri de Schanzenviertel, estava animadíssim!
El segon dia vam matinar molt per anar al mercat del peix, i vam veure el port (el segon port d'Europa després de Rotterdam).

Ens ho hem passat molt bé! Esperem tornar-hi algun altre cop...

Per més info sobre Hamburg:
http://www.visit-hamburg.es


5 comments:

  1. nena!!!Mira que sou freakis! Et deu haver encantat la web aquesta de compartir cotxe, no??? Es com un loquo !!! jaja!!
    Jo no em monto en el cotxe d'un desconegut ni borratxa. BUeno, borratxa ves a saber,,..jaja! M'alegro que us ho hagueu passat molt bé!!!

    ReplyDelete
  2. Sí! com un loquo però per viatjar! és que és car aquí el tren! Ràpid sí, però car! I com no hi ha límit de velocitat, els cotxes també van rapidets: vam fer el viatge en una mica menys de 3 hores (280 km, no está mal...).

    ReplyDelete
  3. I sembla que us va fer bon temps, no? Molt bones fotos!

    Jajajaja Anna: llavors el tema del couchsurfing ni t'ho planteges, no?

    ReplyDelete
  4. Gràcies!
    Per si a algú li interessa, les panoràmiques estan muntades amb el programa Pixmaker Pro: fas les fotos una al costat de l'altra en línia, i el software te les ajunta, és molt pràctic!

    ReplyDelete
  5. Si sisisisisi! Ens ho vam passar molt bé! A veure quan repetim! Fins aviat

    ReplyDelete