Google traductor

Sèries per aprendre alemany

Per aprendre un idioma, va molt bé veure sèries o pel.lícules en l'idioma que es vol practicar. En les últimes setmanes, hem descobert un parell de sèries que estanmolt bé per sentir i aprendre alemany. Les dues estan ambientades a Berlin, o sigui que, a més de sentir l'idioma, reconeixem llocs i carrers de la ciutat, cosa que fa prou gràcia!

Les sèries són:

Berlin, Berlin: es tracta d'una noia (Lolle) que va a viure a Berlin per buscar feina de dibuixant. A Berlin comparteix pis amb el seu cosí i una altra noia. La sèrie és del 2002, i de vegades es veuen imatges curioses, com alguna panoràmica de la ciutat plena de grues en una època (finals dels 90, principis dels 2000) en la que es construïen bastants edificis nous.

Türkisch für Anfänger: vol dir "turc per principiants". Es tracta d'una família "multi-culti": una dona alemanya amb dos fills casada amb un turc que també té dos fills. La sèrie explica la convivència de tots junts a la mateixa casa, i les "aventures" dels fills a l'institut.

Aquestes sèries estan bé, perquè les converses no són complicades, i els capítols duren uns 20 minuts, cosa que facilita l'atenció :D

No comments:

Post a Comment