Google traductor

"Werden sie Deutscher", al festival Achtung Berlin

Cartell del festival "Achtung Berlin"
El festival "Achtung Berlin" (www.achtungberlin.de) se celebra aquesta setmana, del 18 al 25 d'abril. El lema d'aquest any, la 8ena edició, és "Achtung Berlin... mit Liebe gemacht!" (fet amb amor). És un festival on hi participen llargmetratges, documentals, i curts. Un dels documentals que es presenta aquest any ens toca d'aprop, i es diu "Werden sie Deutscher", de Britt Beyer. 

"Werden sie Deutscher"
Explica el problema de la integració dels inmigrants que arriben a Alemanya. La història se centra en el seguiment durant mig any dels alumnes d'un dels l'Integrationkurs (cursos d'integració) impartits a les Volkshochschule (escoles públiques per gent gran). Aquests consten d'un curs d'idioma fins al nivell B1 (intermig) i un curs sobre la història, política i societat alemanyes. El curs no és obligatori per treballar i viure al país, però sí, per exemple, per demanar la nacionalitat.

Imatges de la pel.lícula "Werden sie Deutscher"
La pel.lícula reflexiona sobre què és la integració, quan una persona es pot dir que està integrada, què és la cultura alemanya...

2 comments:

  1. Hola Alba!!
    He fet una cosa imperdonable, be 2. Una es, fins ara, no fer-me un blog i segon, i mes important, no visitar el teu amb frequencia!!!!!!!! Nome dir-te que es espectacular i que t'ho estas currant moltissim!Felicitats pel blog.
    Un peto

    ReplyDelete
  2. jeje! Doncs si vols t'hi pots subscriure i així no se't passarà ni un post més :D M'alegro que t'agradi!!

    ReplyDelete