Google traductor

Època d'espàrrecs

Camp de cultiu d'espàrrecs blancs
Des de fa uns dies es veuen als supermercats i verduleries gran quantitat d'espàrrecs, "Spargel" en alemany. I és que ja ha arribat l'època de menjar aquesta verdura tan popular a Alemanya! 

Es consumeix majoritàriament bullit acompanyat d'altres ingredients en gran diversitat de receptes, i el temps de consum va des de finals d'abril a finals de juny. Els alemanys anomenen aquest vegetal "or blanc", "marfil comestible" o "el rei dels vegetals". El preu dels espàrrecs de primera classe pot oscil.lar entre els 10 i 20 euros el quilo.

Recepta d'espàrrecs
Es cultiva per tot el país, però una de les zones on més se'n produeixen és la Baixa Saxònia, on es diu que un de cada cinc alemanys els cultiva! Una altra zona amb gran interès pels amants d'aquest vegetal és Baden-Wurtenberg. Fins i tot hi
Cuinant espàrrecs
ha rutes per aquestes àrees que recorren les zones de cultiu més importants.

Afegeixo un vídeo de la televisió NDR (www.ndr.de), on s'explica en 4 minuts l'arribada de la temporada dels espàrrecs, com es cultiven, per què hi ha diferències de qualitat i com preparar-los:

No comments:

Post a Comment