Google traductor

Frohe Ostern! Feliç Pasqua!

Osterhase (imatge NDR)
Amb els meus regalets
Aquests darrers dies hem vist els aparadors de botigues de roba, pastisseries, i altres comerços decorats amb vistosos ous de colors. I és que aquesta setmana se celebra Ostern, el nom alemany per la Setmana Santa. La tradició és que la llebre de Pasqua (l'Osterhase) amaga els ous de Pasqua (Ostereier) al jardí de casa, i els nens han de trobar aquests ous, que acostumen a ser de xocolata.

Conills i ous de xocolata
La gent decora els jardins amb ous de colors, i altres motius que recorden
Regals de l'Osternhase
aquesta tradició.

Avui (diumenge) hem viscut en directe aquesta tradició: hem buscat ous i regals de xocolata pel jardí, ha estat molt divertit!

Afegeixo un vídeo del canal de televisió NDR (www.ndr.de), que explica com decorar els ous i fer altres ornaments per decorar el jardí durant aquests dies:

9 comments:

  1. Como la mona aqui...jejeje..todo es igual que aqui pero con otros nombres..jajaja..Que tal?? veo en el lateral del blog que hace 20ºC en Berlín...que buen tiempo, no??? mejor que aqui que estamos a unos 15...

    ReplyDelete
  2. Hola guapa! Aixo ja em sonava. A la classe de la Jana hi ha un nen de pare alemnany, i a P3 vam fer un berenar per Pasqüa a la terrassa de Can Deu, i ens van explicar la tradició de buscar els ous, etc...

    ReplyDelete
  3. i per què puc escoltar la musica del Mp3 directament a la pag.del teu blog?? en el blog de la Jana crec que no funciona... si clico se m'obra la web de creació del mp3... !!!???!

    ReplyDelete
  4. y el tema de las horas en los que haces los comentarios hay que solucionarlo!!!! (es broma), que parece que estemos Anna y yo de fiesta por ahí a las 6 de la mañana comentando en tu post....jajajaja

    ReplyDelete
  5. perdon en tu blog!! bueno superblog!!! ;P

    ReplyDelete
  6. Hombreee! mis fans! ya os echaba de menos jajaja!! Suerte que os tengo a vosotros para comentar el blog :D
    Pedro: esto de la hora ya lo miré, le daré un par de vueltas, pq. tienes razón, debe ser de USA o algo así, y queda fatal poner que escribes de noche jaja!
    Anna: lo del mp3, ho vaig fer amb una opció que és "Añadir código HTML" o algo així, i li enganxes un codi que et surt al teu compte de mixpod, al final, quan ja has triat les opcions de l'i-pod... si vols més detalls, t'ho dic per mail??
    Petons als dos!!

    ReplyDelete
  7. Aloha Albeta! Q tal tot? Ja veig que el blog segueix a tope! Q bueno i que no pari!
    Nosaltres ja estem per Uruguai i aquesta nit anirem cap al Brasil, a veure si ens deixen entrar que es veu que estant xungus amb els espanyolitos... En fi! Que molts petons i seguim en contacte!!
    J

    ReplyDelete
  8. alba veig que amb tu ha sigut molt generosa la llebre aquesta... et posaras les botes amb aquesta caixa de "OsterPralines"!! :D

    ReplyDelete
  9. jajaja!! sí sí, tinc xocolata per mesos!! :D

    ReplyDelete