Google traductor

Menjar ràpid: el Kebab

Döner Kebab
A Alemanya es pot trobar una gran varietat d'"Imbiss", o restaurants de menjar ràpid. Una de les especialitats més populars és el Kebab: una especialitat turca que consisteix en posar dins d'un
Dürüm
plat amanida i carn tallada fina (de pollastre, vedella o corder) amb salsa de iogurt o all. La carn va donant voltes en un rotllo lentament, i es talla just abans de posar-la al pa.

Cuinant la carn
Encara que sembli mentida, aquesta forma de preparar el Döner Kebab es va inventar a Berlin. Un inmigrant turc el va cuinar 
per primera vegada l'any 1971, i ràpidament es va fer molt popular. Altres especialitats turques també populars són el Dürüm (que es prepara enrotllat) el Köfte (fet amb carn picada).


Cua diària al famós Mustafa's Kebab
Per qui el vulgui tastar, dos dels Kebabs més populars se serveixen a:

Mustafa's Gemüse Kebab (Kreuzberg)
Mehringdam 32
10961 Berlin

Hasir (Schöneberg)
Maaßenstraße 10
10777 Berlin

2 comments:

  1. Mmmmm.... un köfte para mi!!! Cojonudo!!!
    Tomaos uno a nuestra cuenta para celebrar el día!!!!
    Alles Gute!!

    ReplyDelete
  2. Jeje!!! En vez de Köfte ayer fue barbacoa, que ya que hace calor tropical hay que aprovechar!! :D

    ReplyDelete