Google traductor

Pastissos en temps de fred


Un dels temes més recurrents a Alemanya és el temps: no hi ha conversa en la que no es parli del fred que fa, o de si l'any passat per aquestes dates ja estava tot nevat... la veritat és que ja han baixat les temperatures bastant, i, a més, cap a les 4 de la tarda ja és fosc. Així que, què fan els alemanys a casa tota la tarda, a part de manualitats de tot tipus i llegir molt? Pastissos!

Nosaltres ens hem apuntat a aquesta afició, i ja n'hem probat dos de diferents, que ens han quedat prou bé... Us deixo les receptes i les fotos. Són fàcils de fer, i queden molt bons!

Biscuit de iogurt
BISCUIT DE IOGURT
Ingredients
- 1 iogurt de llimona (o 1 iogurt natural i ralladura de mitja llimona)

- 1 mida de iogurt d'oli d'oliva
- 2 mides de sucre
- 3 mides de farina
- 3 ous
- 1 sobre de llevat

- mantega
Preparació

- Batre els ous amb el sucre
- Afegir el llevat, farina, iogurt (i ralladura de llimona), oli
- Batre fins que la massa estigui homogènia
- Untar el motllo amb mantega i farina
- Pre-escalfar el forn a 170º
- 35 minuts a 170º



Pastís de formatge
PASTÍS DE FORMATGE
Ingredients
- 3 ous
- 3 iogurts naturals
- 3 cullerades de farina

- 1 tarrina de formate fresc 250 gr o Philadelfia light
- 12 cullerades de sucre

Preparació
Barrejar bé tot i posar al forn entre 30 i 40 minuts, en un motlle sense forats. Abans de desmotllar-lo, s'ha de deixar a la nevera unes hores fins que es refredi. Finalment, se li pot afegir melmelada de madiuxa per sobre.

No comments:

Post a Comment