Google traductor

Humboldt Box

Gent prenent el sol
Edifici Humboldt Box
Aquest cap de setmana està fent un temps fantàstic! Els parcs de Berlin s'han tornat a omplir de gent prenent el sol i fent barbacoes!
Maqueta: palau derruït i Humboldt Box

Nosaltres, aprofitant que divendres estàvem a 21ºC, vam fer el mateix, i, quan començava a baixar el sol, vam acostar-nos a la Illa dels Museus, a visitar la Humboldt Box.

Berlin abans de la II G.Mundial
Aquest és un edifici provisional (es desmuntarà l'any 2019), està dedicat a informar els ciutadans de Berlin i els turistes sobre la futura construcció del Palau-Forum Humboldt (Schloss-Humboldtforum). Aquest Forum inclourà la reconstrucció del palau Stadtscholss, destruït durant la II Guerra Mundial. Les obres es financien amb donacions privades.

Panorámica des de la Humboldt Box: Catedral i Altes Museum
Panorámica posterior des de la Humboldt Box
A la biblioteca de la H.Box

Al darrera de l'edifici es poden contemplar les excavacions arqueològiques que s'estan duent a terme als ciments d'aquest palau, i una bona vista panoràmica de la Illa dels Museus i del centre de la ciutat. En el mateix edifici es poden visitar exposicions diverses, relaxar-se en una petita biblioteca o prendre cafè a la terrassa de l'últim pis.

Deixo un vídeo de les vistes que es poden disfrutar des de la Humboldt Box:

No comments:

Post a Comment